Индивидуална работа

Радина Сундари (работа с шаманска енергия)

Работа с шаманска енергия

емоционално прочистване

Емоционалното прочистване представлява интуитивно насочвано пътуване през емоционалния слой на вашия проблем или въпрос. За прочистване на емоционалното тяло се използва енергийна работа, а при необходимост също така се прибягва до регресия към детството. Когато този слой бъде прочистен, животът ви става по-лесен и радостен. Появява се по-голямо и съчувстено разбиране за обстоятелствата в собствения ви живот.

Радина Сундари (работа с шаманска енергия)

Работа с шаманска енергия

Терапия на аурата и балансиране на чакрите

В атмсофера на приемане и любов ще бъдете доведени до състояние на покой и отпускане. С помощта на енергийни трансмисии, докосвания и звуци вашите чакри и енергийни тела ще бъдат презаредени, енергизирани и балансирани.

Радина Сундари (работа с шаманска енергия)

Терапия на шок и травма

Несъзнатото потиска под пластове от безчувственост травматични случки от детството и дори от минали животи. Този феномен е познат като шок. Когато преживяното е потиснато, неосъзнатият ум продължава да създава същата или подобни ситуации отново и отново в опит да се излекува, но се проваля, защото проблемът остава в тъмното. Лечебният шок и травма предлага пространство на доверие, в което стъпка по стъпка ще бъдете преведени до слоя на вашия шок. С любяща подкрепа и с помощта на дихателни практики, както и с регресия към детството или отминал живот, ние ще открием какво се крие в тъмното и какво причинява шока.
Когато преживяното бъде изведено на съзнателно ниво, лечебният процес вече може да започне. Там, където е царяла тъмнина, влиза светлина; където е имало срам, идва любов; където е имало болка и объркване, израства щастие.

Радина Сундари (шаманско пътуване)

Шаманско пътуване

Шаманско пътуване е форма на медитация под звуците на барабан, дрънкалки или други инструменти, която отвежда до връзка с по-дълбоките слоеве на реалността, както и с нейните символични обитатели. В тези слоеве живеят архетипните образи на душата, които управляват нашето подсъзнание и светоусещане. Чрез пробуждане на връзката с тези образи, ние откриваме какви страхове и модели на поведение управляват живота ни. Но също така откриваме извора на собствената си виталност и намираме верен спътник в трудните житейски моменти. Започваме да разбираме и осъзнаваме себе си, нашите отношения с околните и житейския си път като цяло, по нов и различен начин. Когато се отворим за връзка с архетипните образи на душата (напр. животинския тотем), ние допускаме в реалността си енергия, която ни насочва и развива у нас качества, необходими за по-пълноценен и изпълнен с лекота живот.

 

Лечение с рейки

Рейки означава универсална жизнена енергия и представлява древна форма на лечение. Рейки лечителят функционира като канал за универсалната жизнена енергия. Получавате точно онази енергия, от която имате нужда в дадения момент от вашия живот. Рейки стимулира самолечебните сили и хармонизира тяло, дух и душа.