За мен

Радина (Dhyan Sundari) винаги се оказва на точното място и в подходящото време, не спира да се променя и да се търси. Основател е на Rhythm Space – градското пространство за медитации. Създател е на танцово-медитативната практика Отвъд ограниченията – начин за среща със себе си чрез лечебната силата на танца и движението.

Завършила е специалност Педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски” и магистратура по Психологично консултиране в БСУ. Обучена и сертифицирана в метода Експресивна Арттерапия в Институт за терапия и експресивни изкуства.

Посветила е основна част от живота си на танца. Нейните професионални успехи включват участия и призови места в национални, европейски и световни танцови конкурси.

Нейният път в търсене и пробуждане на съзнанието я отвежда в полето на медитативните, телесно-медитативните практики, древните шамански техники за лечение на тялото и душата чрез движението, танца и звуците. Обучена и сертифицирана е в методa Шаманско енергийно лечение. Тя е Мастер в системата на Усуи Рейки. Инициирана е в Сейким и Изис Сейким. Едни от любимите и практики, които продължават да й носят множество прекрасни преживявания, са катарзисните медитации на Ошо. Води медитативни и танцово-медитативни практики, уъркшопи и семинари.

Танцьор по душа, тя обича да танцува, обича свободата да пътува и вълнението от срещите с хората по пътя. Посоката, в която се е отправила днес, е вътрешното пътешествие.