Тренинги за водещи

ТРЕНИНГИ ЗА ВОДЕЩИ НА ТАНЦОВА МЕДИТАЦИЯ ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА

Обучението се състои в два модула. Може да бъде индивидуално или групово.

Модул 1

Тренингът ще ви даде възможност да придобиете и усъвършенствате основните умения за водене на практики по танцова медитация „Отвъд ограниченията”, а в края на модула ще бъдете сертифицирани като водещи.

Модул 2

Тренингът ще задълбочи познанията ви в тази посока и ще ви даде възможност да разгърнете уменията си отвъд пределите на танца и да изследвате лечебните му възможности, стъпвайки върху шаманските традиции, както и да обогатите познанията си в областа на танца и медитацията.
*Модул 2 не е задължителен.

Тренинг за водещи танцова медитация “Отвъд ограниченията” Модул 1 Rhythm Space, София 2017
Тренинг за водещи на танцово-медитативната практика “Отвъд ограниченията” Модул 1 Rhythm Space, София 2017
Танцово-медитативната практика “Отвъд ограниченията” излиза от пределите на страната ни и съвсем скоро ще може да се практикува и в Хо Ши Мин, Виетнам. Завърши поредният обучителен тренинг за водещи – Модул 1, 2017 и новите фасилитатори, между които и първият мъж, са вече факт.
Благодаря им за желанието да се движат отвъд рамката на предварително написаните стъпки, за страстта им към свободния танц и за нестихващото любопитство. Тренинг за водещи на танцово-медитативната практика “Отвъд ограниченията” Модул 2, Заключителна част. Rhythm Space, София 2019 г.
Благодаря им за желанието да се движат отвъд рамката на предварително написаните стъпки, за страстта им към свободния танц и за нестихващото любопитство. Тренинг за водещи на танцово-медитативната практика “Отвъд ограниченията” Модул 2, Заключителна част. Rhythm Space, София 2019 г.
Пожелаваме ти вдъхновение и танци от душа, Станислава, защото за душата няма ограничения. Нека умението ти да твориш красота се разгръща по пътя на танца и медитацията! Тренинг за водещ на танцово-медитативна практика “Отвъд ограниченията” Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2019г.
Чудесно е, че скоро и в Пловдив ще има танцова медитация! Добре дошъл на Александър! Той е третият кавалер в семейството на водещите Отвъд ограниченията. Когато танцуваш в своя си ритъм, животът потропва в унисон. Тренинг за водещ на танцово-медитативна практика “Отвъд ограниченията” Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2019г.
В сезона на душата се радваме на плодовете… Танцово-медитативната практика Отвъд ограниченията си има нов водещ  Силви Стоянова и нов дом – Холистичен център “Вертикала” – Добрич От днес към градовете, в които може да се практикува, прибавяме и Добрич. На добър час, Силви, с думите на Ошо: “Ще танцуваш, защото обичаш да танцуваш; ще танцуваш, защото се наслаждаваш на танца. Ако някой го оцени, добре – ще се чувстваш благодарен. Ако никой не го оцени, не ти влиза в работата да се тревожиш за това. Ти си танцувал, насладил си се – вече си се осъществил.” Тренинг за водещ на танцова медитация “Отвъд ограниченията” Модул 1 Заключителна част. Холистичен център „Вертикала” град Добрич 2019,
Елена Друмева е Ди-джей, живее в Берлин. Тя се възползва от свободното време, което COVID карантината й предостави и завърши неотдавна онлайн курса за танцова медитация. Преди няколко дни Елена пристигна в София, за да направи заключителната си танцова сесия, вече като водещ Отвъд ограниченията. На добър час, Ели! Вкусът, който имаш към музиката, обогатен с медитативното танцуване, несъмнено ще направят практиките ти вълшебно преживяване. Тренинг за водещ на танцово-медитативна практика “Отвъд ограниченията” Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2020г.
Катя преподава математика в Стокхолм, има очи за красивото и копнее да танцува. По време на COVID карантината се обучаваше онлайн за водещ на танцова медитация Отвъд ограниченията. Вчера в София премина първата й танцова сесия. На добър час на Катя Ташева по пътя на медитативното танцуване! Нека виталната ѝ въздушна природа заживее трайно в танца, сега и оттук нататък. И да, само когато прегърнем ограниченията си, можем да преминем отвъд тях! Тренинг за водещ на танцово-медитативна практика “Отвъд ограниченията” Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2020г.
Спонтанна и непринудена, широко отворена и по детски любопитна към хората и света. Албена Огнянова носи тези черти в себе си, затова пространството, което създава в танцовата медитация Отвъд ограниченията е толкова енергизиращо, докосващо и откровено. На добър час, Албена, за много танци и чудеса по пътя ти! Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2021г.
Да останеш в това, което е, без претенцията да е различно. Без упрек към себе си или към другите. Без маска, че всичко е наред. Без да се ядосаш на Живота. Или напротив - да му се ядосаш, да се разплачеш, да оставиш сълзите да те освободят от копнежа да е различно... Само там където не сме слушали достатъчно дълбоко или достатъчно дълго не откриваме човешката болка. Живи ли сме има нещо, което ни боли. Няма тотална позитивност. Светлото-тъмното, деня-нощта и всички други полярности танцуват в нас един танц, който понякога е грациозен, друг път си е лазене по пода с ожулени колена. И аз като много хора съм привързана към светлата страна на живота. Но да ви кажа най-светлото, което можем да направим е да сме в мир със Сянката и да се стремим към цялостност. Продължавам с обученията за фасилитатори на танцова медитация Отвъд ограниченията. И ако никога не сте танцували по този начин, елате, предизвикайте се!
Да останеш в това, което е, без претенцията да е различно. Без упрек към себе си или към другите. Без маска, че всичко е наред. Без да се ядосаш на Живота. Или напротив – да му се ядосаш, да се разплачеш, да оставиш сълзите да те освободят от копнежа да е различно… Само там където не сме слушали достатъчно дълбоко или достатъчно дълго не откриваме човешката болка. Живи ли сме има нещо, което ни боли. Няма тотална позитивност. Светлото-тъмното, деня-нощта и всички други полярности танцуват в нас един танц, който понякога е грациозен, друг път си е лазене по пода с ожулени колена. И аз като много хора съм привързана към светлата страна на живота. Но да ви кажа най-светлото, което можем да направим е да сме в мир със Сянката и да се стремим към цялостност. Продължавам с обученията за фасилитатори на танцова медитация Отвъд ограниченията. И ако никога не сте танцували по този начин, елате, предизвикайте се! Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2023г.
Варна си има още един водещ Отвъд ограниченията. На добър час на Петя “Aрттерапия с Петя Къчинска” в нейната танцово-медитативна практика! “Влез в душата си, в Хармонията на Живота и ще видиш, че светът е оправен”… и няма грешен ритъм, и няма грешно движение. Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2023г.
Колко е дълъг пътят от балет “Дива” до танцово медитативната практика “Отвъд ограниченията” и откъде минава, знае само Даниела Лекушева. С пролетното равноденствие разцъфна още едно красиво цвете в нашата танцово-медитативна градина. На добър час, Дани, живей и танцувай с енергиите на пролетта и обновлението! Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2023г.
Танцувай душата си открито и диво, скъпа Моника! Всяко движение във вътрешното ни небе, при което чувстваме себе си и света, е любов. Танцувай я. Дишай. И всичко, до което се докоснеш, ще бъде истинско и ново! На добър час, Моника Златанова! Модул 1, Заключителна част. Rhythm Space, София 2023г.